Rust in het

moederschap

Een handleiding voor balans voor maar €2,50 per les

Rust in het

moederschap

Meer in balans tussen vrouw zijn en moeder

Lees onderstaande punten...

Ben jij dit?

De eerste stap is lastig...

‘Ik ben moeder geworden, dus ik cijfer mijzelf helemaal weg.’ Zonder blikken of blozen vertelt ze me dit. Ik zie de donkere kringen onder haar ogen. Gespannen en moe. 

Dit is een voorbeeld dat ik vaak genoeg hoor bij de moeders die ik coach. Ik herken mijzelf hier direct in en weet dat het tijd is om actie te ondernemen. Ik vraag haar wanneer ze voor het laatst iets voor haarzelf heeft gedaan, waarop ze lang moest nadenken. ‘Geen idee eigenlijk..?!’ 

Juist voor deze moeders ben ik moeder coach geworden. Ik heb het zelf jaren gedaan en ik weet dat het niet hoeft te zijn, maar ik weet wel dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten.

Wil jij..

“Doelen zonder actie zijn slechts wensen, dus zorg dat je opstaat en begint!”

Meer balans...

Waar jij nu staat is een heel belangrijk punt, zie het als het 0 punt. Van hieruit kan je gaan opbouwen naar zoals je het wél graag zou willen hebben. Zoals de situatie nu is, wil je het niet meer. Dat is goed om te weten! 
 
We gaan aan de slag met jou! Jij staat centraal en we gaan het hebben over jouw draagkracht, je weegschaal, kwaliteit boven kwantiteit, plannen en nog zoveel meer. 
 
Het belangrijkste is dat je in deze training handvatten gaat krijgen en inzicht in jouw balans. Met een aantal kleine aanpassingen kan je al een groot verschil maken. 

Online training

De training bestaat uit tips, handvatten en video. Alle opdrachten zijn lekker praktisch zodat je direct aan de slag kan.

Data

Te starten wanneer jij wilt, de training is direct beschikbaar en te volgen wanneer jij wilt!

Onderwerpen

We gaan het hebben over balans, eigen tijd, schuldgevoel, jouw weegschaal en nog zoveel meer.

Investering

De training kost jouw eenmalig €15,- en zit daarna nergens aan vast. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras.

Ervaringen van andere moeders

Meld je nu aan en start direct voor maar €2,50 per les

Rust in het moederschap