Ontdek met 3 simpele tips

hoe jij weer rust ervaart in het moederschap.

Geef hiermee het moederschap én je leven een boost!

0
DIRECT TE BEKIJKEN
0
MASTERCLASS
0
MINUTEN
0
GOUDEN TIPS

Deze masterclass gaat over jouw!

Na een aantal berichten te hebben gekregen over het moederschap, heb ik hier een Masterclass over opgenomen. Wat zijn de beste tips om balans te houden? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet constant naar beneden haalt? Wat werkt er tegen onrust in je hoofd na een drukke dag met de kids? 

Met mijn 6 jaar ervaring, de vele moeders die ik al heb geholpen en de vele samenwerkingen met o.a. WIJ, Ouders van Nu, Verloskundige praktijken en Kinder Fysio’s heb ik 3 gouden tips voor je klaar gezet en vertel ik je meer over het moederschap. 

DE MASTERCLASS

Dit ga je leren:

Over Anouska ...

Ik ben moeder van twee en help worstelende moeders om zich, naast moeder, ook weer vrouw te voelen. Door zichzelf op de eerste plek durven neer te zetten kunnen ze (weer) genieten van het moederschap en hun gezin.

De moeders help ik door praktisch te werken, komt denk ik door mijn ervaring als verpleegkundige. 

Ik ben ervan overtuigd dat het begint bij jezelf. Zodra je jezelf beter leert kennen en vol liefde naar jezelf kan kijken, kan je dat ook naar je kinderen en je partner. Minder strijd en meer liefde. 

 

Direct te bekijken!

De Masterclass is DIRECT te bekijken. Je zit niet vast aan tijden of bepaalde apps. 

Vul je gegevens hieronder in en krijg hem direct in je mailbox. Bekijk hem direct. Of bekijk hem wanneer de kids lekker op bed liggen. 😉 It’s up to you. 

Yes, ik wil de Masterclass in mijn inbox!